yıldızlı projeler yarışması 2012

iki-üc ay öncesine kadar bu yarısmadan haberim dahi yoktu. Yusuf hoca’nın e postasını cagatay’ın tavsiyeleri izleyince, katılmaktan kendimi alıkoyamadim.

Bugun, master tezimin omurgasını olusturan calismayla katıldıgım yarısmanın final gunuydu ve bekledigimden daha profesyonel, cok daha organizeydi. Bir ogrenci kulübünün organizasyonu degil de sanki bir danısmanlık firması tarafından düzenlenen bir yarısmaya katildigimi hissettim.

Sanırım 130 küsür proje arasından 9 adet finalist proje secilmisti. Cok sükür, Talha ve  Cagatay ile ortak olan projelerimiz finale kaldı. Ve bugun Talha ile ortak olan projemizle 2. olduk.

Finalist projeler birbirinden güzeldi . Bugun sezgilerimin kuvvetli oldugunu bir kez daha tecrübe ettim. Finalist projelere ilk baktigimda, Koc universitesindeki arkadasim, Kaan Aksit’in, sade, kolaylıkla uygulanabilir ve yenilikci projesinin bu yarısmayı kazanmayı hakettigini dusunmustum. Nitekim yanılmadim 🙂 Özellikle , Kaan bu yarısmayı kazandıgı icin de ayrıca sevindim. Juri cok dogru bir karar verdi. Basta Kaan olmak üzere YPY’de bir cok degerli insanla tanıstigim icin cok mutluyum.  Dualarıyla bana destek olan, Annem, Ananem, Ablamlar ve diger arkadaslarim, bugunkü 2.lik ödülünü benden cok hakediyorlar.

İnsallah simdi sira, ECCM’de. Rabbim yolumuzu acık etsin.

Etiketler: , , ,
2 comments on “yıldızlı projeler yarışması 2012
  1. elisa nurdan dedi ki:

    Allah malı istediğine, ilmi isteyene verir
    Sen iste biz sana daha da dua ederiz
    bu arada inşallah İtalyaya gidebilmişsindir 😉

  2. nuyocan dedi ki:

    Allaha sükür geldim, suan hostelin 20 saati 3 € luk internetini kullanıyorum. 🙂 Insallah buradan cıkarken bu 20 saatle idare etmis olarak cıkarim 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.