“Barcelona – Real Sociedad” 4 Şubat 2012

Bugün sociedad karsısında yine cok onemli bir maca cıkıyoruz. İniesta’nın sakatlıgı malesef takımdaki moralleri biraz bozdu. Son haftalardaki futbolumuza baktıgımızda bazı maclarda konsantrasyon problemi yasadıgımızı soyleyenler var ancak ben hicte oyle oldugunu dusunmuyorum. Cakılı 11  ile futbol oynasak bir nebze anlasılabilir ancak yedekten gelen genclerin heyecanı ve istegi her macta takımın daha da iyiye gittigini gösteriyor. Bu sıralar belki alves biraz yedek soyunabilir ozellikle el clasicolarda gercekten cok yoruldu ve cabaladı.

Bu sene ligde real madrid cok istekli ve sürekli. Bakalim onumuzdeki 18 haftada ne olacak. Bugun belli ki 89-90 sezonunda kırdıkları gol rekorunu yenileyecekler. Bir futbol sever icin madrid’in iyi futbol oynaması ve cok gol atması beni de sevindiriyor. Ancak barcelona’ya karsı degil 🙂

Suan rakibimiz madrid getafe deplasmanında 0-1 önde. Umarım getafe bu seneki futboluna yakısır sekilde madrid’e puan kaybettirir.  Ve insallah bizde bu aksamki macta bol gollü bir galibiyet alırız.

Etiketler: , , , , ,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.